Hvad er en session?

Du bestiller en tid på telefon eller på mail

De fleste sessioner foregår på zoom

Sessioner

  • En navneændringssession, hvor vi gennemgår dine spørgsmål sammen, varer 1 time og 50 min. Jeg arbejder så videre med det indtil vi taler sammen igen.
  • En numerologisk rådgivning, hvor jeg har modtaget og sat mig ind i dine spørgsmål, varer 50 min.

At ændre navn, og at få en rådgivningssession, kan være meget bevægende. Du skal helst opholde dig i rolige omgivelser og derefter kunne trække dig tilbage og fordøje det, du har oplevet.

At skifte navn er en lang proces, for alt det, der før har været din virkelighed vil ændre sig, og dit liv vil stå frem i et nyt lys. Du skal ofte sige farvel til de ting i dit liv, du har ønsket dig at komme af med længe og velkommen til det, du har ønsket dig. Det kan gøre ondt, før nye vibrationer finder deres leje, og du har fået et nyt ståsted.

En numerologisk læsning indeholder ikke at skifte navn. Måske har du gode navneenergier, der passer netop til din inkarnation, men hvordan arbejder du med dem og er der for mange knolde på vejen? Det kan man se på, og give redskaber til at tackle gennem læsningen af dine tal. Hvor har du mindre gode perioder og tankemønstre, hvor ligger de stærke og positive energier. Har du ikke ‘opbrugt den karmiske lektie’, der er i din nuværende navnevibration, skal du jo ikke skifte navn.

Jeg hjælper dig med at lytte, at læse og afdække det, dit navn og din fødselsdag står for, og du vil opleve at der ligger uanede oplysninger.

Nyt numeroskop kan komme på tale, hvis der viser det sig, at det vil skabe et virkeligt positivt skred for dig. Er du parat, vil jeg hjælpe dig med at få det navn, der kan føre dig videre i din udvikling.

Man kan sige, at der er tre faser i et nyt navn:

– Tolkningen af det nuværende

– Hvilket numeroskop vil passe til vedkommende

– Undernumeroskoperne og årstalsrækkerne

Jeg vil senere gå ind på undernumeroskoper, årstalsrækker mv på sitet her.

Når vi har aftalt tidspunktet for sessionen, bedes du indbetale det aftalte beløb konto 8410 1261264.

 

Hvad kan et nyt navn gøre

Et nyt navn, der er i overensstemmelse med den dag du er født på, vil  ændre dit liv og give dig mange positive muligheder. Du bliver tiltrukket af de energier dine navne repræsenterer, og du tiltrækker det du har ønsket dig.   

Numerologisk rådgivning

Numerologen lægger dine navne op i en såkaldt diamant – dine navne omsat til tal. Deres vibration og deres samspil fortæller om dig. Fortæller om dine opgaver i livet og om dine svagheder og styrker.  Numerologien er derfor en måde at få viden om dine faldgrupper og stærke sider på. En måde at få en dybere indsigt på og finde hjælp til at navigere på.

Navneskift

Når man ønsker at ændre sit navn, skal man henvende sig til Familieretshuset. De ekspederer som regel sagen hurtigt. Er der tale om specielle ansøgninger, det kunne være et nyt konstrueret efternavn eller et aldrig set fornavn, vil det tage lidt længere tid at få bedømt og forhåbentlig accepteret sit nye navn. Det koster 519 kr at få navnet ændret.

https://familieretshuset.dk/navne/navne/hvis-du-oensker-at-aendre-dit-navn

Når man har fået sit nye navn, skal kroppen og sindet vænne sig til den nye påvirkning. Det kan tage fra et til tre år, og det vil stå i numeroskopets årstalsrækker, hvad man kan forvente. Vær god ved dig selv i denne overgang. Sig behørigt farvel til dine gamle vaner og velkommen til de nye. Søvn, natur og kærlige tanker er vigtigt. Giv sindet plads – giv tankerne plads, så dine åndelige hjælpere får mulighed for at nå dig.