Numerologien afdækker gennem din fødselsdato og dit navn de vibrationer, som du er under konstant påvirkning af. Numerologien afslører det, der sker i dit liv. 

Tal og bogstaver udtrykt gennem planeternes arketypiske energier. De 9 planeter repræsenterer hvert et tal; hvert tal/planet er udtrykt i et bogstav, som er overleveret fra et urgammelt fonetisk system. 

Et navnenumeroskop er en geometrisk figur, hvor fødselsdato og navnenes talværdier indsættes på fast definerede pladser, hvorefter deres samspil fortæller en eksakt historie om personens liv. Men numerologien kan  afdække alt af interesse gennem numeroskoper og taldiamanter – ikke kun personers liv og levned.

Numerologi og forretning er et område, hvor den gamle okkulte viden, kan have en evident betydning. Se på navnet på din kommende business? Navnet på Virk.dk? Etableringsdatoen? Domænenavn? Navnet på det, du sælger o.s.v.

Dyrenumerologi har stor betydning for dinhunden. Vil du starte en kennel? Hvad skal den og alle komme hvalpe hedde? Hvad skal din nye hvalp hedde?

Årstalsrækker er energiperioder, og de fortæller dig om det, du tiltrækker i en valgt periode. Årstalsrækker skabes af din fødselsdato og dit navn og et godt navnenumeroskop skal have optimale årstalsrækker.

Et navneskifte vil altid ændre det, du tiltrækker. Men med et navn, der passer til dit fødselsoplæg, vil du komme nærmere til dine inderste ønsker og dit livs formål. Du får hjælp i dit arbejde og hjælp med at finde meningen med din inkarnation. 

Numerologi for nyfødte har min store interesse. At hjælpe den nyfødte sjæl med at at starte sin livsbane.

Business Numeroskop handler om opgaven med at finde det rigtige navn til din forretning. Det rigtige domæne, den rigtige email-adresse og et godt telefonnummer og vigtigst: den rigtige fødselsdag!

Hvad kan et nyt navn gøre

Et nyt navn, der er i overensstemmelse med den dag du er født på, vil  ændre dit liv og give dig mange positive muligheder. Du bliver tiltrukket af de energier dine navne repræsenterer, og du tiltrækker det, du har ønsket dig.   

Klarsyn

Der findes mange former, for det vi på dansk kalder klarsyn. Clairvoyante har forskellige evner, og de udvikler forskellige værktøj. Nogle arbejde med afdødekontakt, guider, skytsånder, psykometri, fotoclairvoyance eller andet. Tidligere har mange flere mennsker haft disse evner, men i dag har få tid til at stoppe op. Det må vi øve os på.

Numerologisk rådgivning

Numerologen lægger dine navne op i en såkaldt diamant – dine navne omsat til tal. Deres vibration og deres samspil fortæller om dig. Fortæller om dine opgaver i livet og om dine svagheder og styrker.  Numerologien er derfor en måde at få viden om dine faldgrupper og stærke sider på. En måde at få en dybere indsigt på og finde hjælp til at navigere på.

Navneskift - rent praktisk

Når man ønsker at ændre sit navn, skal man henvende sig til Familieretshuset. De ekspederer som regel sagen hurtigt. Er der tale om specielle ansøgninger, det kunne være et nyt konstrueret efternavn eller et aldrig set fornavn, vil det tage lidt længere tid at få bedømt og forhåbentlig accepteret sit nye navn. Det koster 560 kr at få navnet ændret. https://familieretshuset.dk/navne/navne/hvis-du-oensker-at-aendre-dit-navn

Når man har fået sit nye navn fra myndighederne, skal kroppen og sindet vænne sig til den nye påvirkning. Det kan tage fra to til fire år, og det vil som regel stå i numeroskopets årstalsrækker, hvad man kan forvente.

Vær god ved dig selv i denne overgang. Sig behørigt farvel til dine gamle vaner og velkommen til de nye. Søvn, natur og kærlige tanker er vigtigt. Giv sindet plads – giv tankerne plads, så dine åndelige hjælpere får mulighed for at nå dig.